Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ





Το ευλογημένο ΣΧΕΔΙΟ των «σωτήρων μας» έχει αποκαλυφθεί και είναι δραματικό για όλουςτους Έλληνες. Θέλουν φυσικά να μας εξαφανίσουν οικονομικά, να μας εξαθλιώσουν εθνικά και μετά να ελέγξουν κυριαρχικά σε μια ερειπωμένη χώρα. Θέλουν απλά μια αποικία, χρέους και φτώχειας.
Ένα ανίσχυρο  δηλ. προτεκτοράτο του ευρωπαϊκού νότου, που θα εξυπηρετεί τα ζωτικά συμφέροντα πρώτιστα της Γερμανίας και των ομογάλακτων συνοδοιπόρων της στην ΕΕ. Η προπαγάνδα της κυβέρνησης και των δανειστών επι 3 χρόνια περίπου, αφού άρχισε τι περίεργο πριν την πρώτη υπογραφή του το 2011 (άρα κάποιοι γνωριζαν),  αποπροσανατόλισε τη συζήτηση  στην Βουλή στα δήθεν νέα μέτρα που όμως βρίσκονται στον προσωρινό προϋπολογισμό,  που θα κληθούν να ψηφίσουν (και όχι να καταψηφίσουν) σήμερα οι βουλευτές.

Από  τους βουλευτές όμως και φυσικά απο μας που τους στείλαμε εκεί θα αναζητήσουν ευθύνες οι αγέννητοι ΄Ελληνες!

Νά μερικά στοιχεία για την χώρα μας, που  προκαλούν φρίκη  : 

Κοντά στα τέσσερα εκατομμύρια Έλληνες σήμερα αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο της φτώχειας, δηλαδή στερούνται βασικών αγαθών, καθώς είτε είναι άνεργοι είτε αμείβονται κάτω από το όριο της φτώχειας ή κινδυνεύουν να πέσουν κάτω από αυτό με υποχρεωτική μερική απασχόληση.Στη μαύρη λίστα λοιπόν της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού η Ελλάδα! Ένας στους τρεις Έλληνες (34,6%) στο φάσμα της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, σύμφωνα με την Eurostat.

Ένας στους τέσσερις (25%) εργαζομένους αμείβεται με μισθό κάτω από το όριο της φτώχειας!

Πάνω από 350.000 νοικοκυριά χωρίς ηλεκτρικό, διότι αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ! 

Η επικοινωνιακή άνευ αντικρίσματος σκληρή διαπραγμάτευση με τις κόκκινες γραμμές από Σαμαρά - Βενιζέλο αποκαλύτεται από τον προϋπολογισμό: Προβλέπει δημοσιονομική προσαρμογή της τάξης των 5,3 δισ. ευρώ, και αποκαλύπτει χρηματοδοτικό κενό 7,5 δισ. και δημοσιονοικό κενό άνω των 2 δισ.

Για μια ακόμα φορά και παρά τις κορώνες της συγκυβέρνησης για εικονική ανάπτυξη της τάξης του 0,6% και εικονικού πρωτογενούς πλεονάσματος 2,9 δισ. για το 2014, οι εργαζόμενοι θα κληθούν να πληρώσουν το λογαριασμό!

Η φορολογική βαρβαρότητα συνεχίζεται με πρόσθετους φόρους 5,5 δισ. Τα χειρότερα βρίσκονται στη μείωση δαπανών για τις ήδη πετσοκομμένες συντάξεις και κοινωνικές παροχές. Τα νέα μέτρα ψηφίζονται σήμερα!

Τσεκούρι ύψους 3,14 δισ. ευρώ, ενώ περιλαμβάνει και εξοικονόμηση 443 εκατ. ευρώ με περικοπές καταναλωτικών δαπανών (περικοπές σε μετακινήσεις, μισθώματα, προμήθειες, έξοδα για τηλέφωνα, ηλεκτρικό, νερό και θέρμανση). Ενώ ο προκλητικός κύριος Στουρνάρας ζητάει πρόσθετους φόρους 2,48 δισ. ευρώ από τους φοροδοτικά εξαντλημένους φορολογούμενους για τα εισοδήματα και την περιουσία τους.

Πετσόκομμα αντί ανάκαμψης αποκαλύπτει η μείωση των δαπανών σε Ασφάλιση, Υγεία και Κοινωνική Πολιτική (μείωση 18,4%),στην Παιδεία (μείωση 6%), στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων (μείωση 13,6%). Ποιος μίλησε για υπερφορολόγηση;

Η ακραία φορομπηχτική πολιτική συνεχίζεται με αυξήσεις 137,3% στη φορολογία νομικών προσώπων, 11,5% στο φόρο εισοδήματος και 41,5% στους φόρους περιουσίας!


Η απορρύθμιση που βαφτίστηκε μεταρρύθμιση του ΕΟΠΥΥ αποκαλύπτει τα σχέδια του κυρίου Γεωργιάδη, για μετατροπή του σε αγοραστή υπηρεσιών υγείας, με πανάκριβα φυσικά  τιμήματα.

Τι δεν καταλαβαίνεις? Η πραγματική βία είναι ο μισθός των 600€ γραφει το σύνθημα στους δρόμους της Μαδρίτης. 

Η πραγματική βία αρχίζει όμως με το να αποδεχτούμε όλους αυτούς που σήμερα ψηφίζουν για το αύριο της πατρίδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η νέα παγκοσμιοποίηση έχει τα χρώματα της Κίνας

H αναβίωση του νέου δρόμου του μεταξιού-  2018- της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη Εισαγωγή Η παγκοσμιοποίηση δυτικών προδιαγραφών, ...