Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΛΙΑΠΗΣ - ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΥ ΣΟΥ


Δεν πρέπει ο λαός να πέσει στην καλοστημένη παγίδα αποπροσανατολισμού του, από τα ΜΜΕ και τα blog -σαΐνια. Υπάρχουν άλλα πολύ σοβαρότερα προβλήματα στην ελληνική ζωή και όχι η καναπεδάτη ενασχόληση με τον Μισέλ,  οπότε ο εν λόγω φοροφυγάς πρώην υπουργός, μόνο ως κωμικός μπορεί να θεωρηθεί.

Ναι ο γελωτοποιός στα χρόνια  του μνημονίου, αλλά και όλων μας,  που καθυβρίζει με τις πράξεις του και απροκάλυπτα φτύνει την «ανθρωπότητα» των δυστυχισμένων Ελλήνων. ΄Αλλωστε δήλωσε μετανοημένος. ΄Εχω όμως μια σημαντική απορία. Πώς μπήκε στην Τροχαία Αγ. Παρασκευής με μπουφάν των 1000€ και βγήκε με χειροπέδες και  μπουφάν των 50€. ΄Εγινε κατάσχεση του μπουφάν? Γυρίστηκε ταινία με πονεμένο πρόσωπο και εμφάνιση?

Μάλλον ο γνωστός ποινικολόγος  των Αθηνών που θα τον υπερασπιστεί έδωσε τις οδηγίες.

Και επειδή  πολλοί «πολίτες»  του γυναικείου φύλου ενδεχομένως να τον ψήφισαν, ας γράψουν στο facebook καμιά καλή κουβέντα παρηγοριάς γι΄ αυτόν και το TUAREG του.  

Αμέσως μετά ας πάνε να παραδώσουν τις πινακίδες του δικού τους αυτοκινήτου, γιατί δεν έχουν τώρα να πληρώσουν  τα τέλη κυκλοφορίας. Και προσοχή η προθεσμία λήγει στο τέλος Δεκεμβρίου δίχως παράταση της δικής μας ηλιθιότητας που ανέθρεψε κάθε λογής τέτοιους Λιάπιδες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η νέα παγκοσμιοποίηση έχει τα χρώματα της Κίνας

H αναβίωση του νέου δρόμου του μεταξιού-  2018- της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη Εισαγωγή Η παγκοσμιοποίηση δυτικών προδιαγραφών, ...