Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ - ΑΘΗΝΑ 2014

΄Εχοντας δομήσει μια πλουραλιστική κοινωνία δίχως εσωτερική συνοχή ή δυνάμεις αντίστασης, η κρατική εξουσία και κατ΄ επέκταση η κρατική βία στα χρόνια του μνημονίου,  είναι εύκολο να επικρατήσει.

Χρησιμοποιώντας  σαν όπλο την αστική δημοκρατία μας και το ψευδεπίγραφο της ισότητας – ελευθερίας, μέσω «ευχών νέου έτους»,   επιβάλλει με την βοήθεια της δικαιοσύνης το συλλογικό καλό με τα δικά της κριτήρια.

Υποσχέσεις – κορώνες – εξευτελισμοί που όμως σωρεύουν μίσος στην ψυχή των πολιτών. Παρουσιάζονται κατευθύνσεις πολιτικής που όλοι οι Πρωθυπουργοί της χώρας ήξεραν ότι δεν υφίστανται ποτέ στην Ελλάδα. Μόνο εισπρακτικά μέτρα σαν το νέο τέλος υπέρ ΝΕΡΙΤ και τίποτε άλλο.

Οι δολοφόνοι θα σώσουν το θύμα τους. Παγκόσμια πρωτοτυπία η Ελλάδα των εξαθλιωμένων άστεγων και της λάμψης των βεγγαλικών. Πάλι καλά που δεν φωτογραφήθηκαν να χαμογελούν ατενίζοντας τον ουρανό στην αγκαλιά κανενός υποψήφιου Δημάρχου Αθήνας. 
Παγκόσμια πρωτοτυπία λοιπόν και η προεδρία της ΕΕ από ένα κράτος που γκρεμίζεται συνεχώς στα δικά του τάρταρα. 

Ο Γεωργίου έχει δίκιο καθώς φωνάζει ΗΜΑΡΤΟΝ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η νέα παγκοσμιοποίηση έχει τα χρώματα της Κίνας

H αναβίωση του νέου δρόμου του μεταξιού-  2018- της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη Εισαγωγή Η παγκοσμιοποίηση δυτικών προδιαγραφών, ...